Att ändra i menyn behöver du nog inte göra så ofta men om du lagt till en sida och vill ha den länkad i menyn är det hit du vänder dig.

Du kan lägga till två typer av menyföremål:

• Länkar - ett föremål med en text och om du vill även en webbadress

• Sidor - en genväg för att lägga till en menylänk till en av de sidor du har skapat

Figur: Två typer av menyföremål.

Undermenyer

Du kan skapa undermenyer genom att dra och släppa länkar eller sidlänkar under ett länkföremål. De får då ett indrag och en gul bakgrund.

Figur: Två sidlänkar i en undermeny.

Du placerar ett föremål under ett annat i menyn genom att klicka på dess draglist (ikonen med tre horisontella streck) till vänster och drar hela föremålet inåt höger under det andra. Den gula ytan visar om föremålet när du släpper kommer placeras underordnat eller bara undertill.

Figur: Föremål som placeras som undermeny. Notera den gula rutan.

Figur: Föremål som placeras undertill. Notera den gula rutan.

För bästa kompatibilitet med surfplattor rekommenderas det att inte skriva någon webbadress i länkföremål som har föremål under sig.

Ta bort menyföremål

För att ta bort menyföremål klickar du på kryss-ikonen till höger på menyföremålet. Det blir då rödmarkerat för borttagning och tas bort när du trycker på spara.