Som styrelse vill man ibland kommunicera en webbadress till medlemmarna som är lättare att lägga på minnet eller skriva ut. Det kan vara i samband med lapputdelning, på skyltar eller som man nämner högt på ett årsmöte. Med systemet för ompekningar kan du skapa sådana ompekningsadresser och välja till vilken adress de ska peka.

Så här kan man vilja att en sån adress ser ut:

• brfexemplet.se/parkering

Den adressen vill man kanske ska leda till en adress som är besvärligare att skriva in, som exempelvis:

• brfexemplet.se/nyheter/2020/parkeringsuppdatering

Då skapar man enklast en ompekning. Dessa hittar du under "Hemsida" och sen "Inställningar", därefter "Ompekningar".

Så här kan ompekningen i exemplet ovan se ut vid inmatning:

När du sparat ompekningen går det att skriva brfexemplet.se/parkering varpå man hamnar rätt direkt på den längre adressen.