Räknare i Styrelseproffset är väldigt enkla. De hjälper er komma ihåg när ni senast gjorde något. Det kan vara att gå igenom inkorgen, kolla den fysiska brevlådan eller rondera trapphusen.

Ni skapar räknare i era inställningar och för varje räknare väljer ni ett namn. Räknaren börjar räkna så snart du sparat den men kan nollställas när som helst.

Om du vill kan du ange en påminnelsetid. Då kommer e-post skickas ut när räknaren passerar den angivna tiden. E-post skickas till den person eller den roll som räknaren är tilldelad till och till hela styrelsen om räknaren är otilldelad.

Räknare i föreningsportal

För att enkelt hålla koll på räknarna så är det klokt att lägga till dem i föreningsportalen. Det gör du genom att redigera den instrumentpanel som används som föreningsportal. Om du är osäker på hur det går till, titta i manualens avsnitt för instrumentpaneler.